Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Ligjëratë informuese për kancerin e gjirit u mbajt edhe në SHMP “Abdyl Ramaj”

2021/10/13 - 11:40

Nënkryetarja e Komunës znj. Mihrije Suka, drejtoresha e QKMF-së Dr. Sala Bytyçi dhe stafi shëndetsor kanë mbajtur ligjëratë edhe me nxënëset e Shkollës së mesme Profesionale “Abdyl Ramaj”. Fushata  për ndërgjegjësimin dhe  zbulimin e hershëm të kësaj sëmundje, do të zhvillohet gjatë Muajit tetor, pasi dihet se muaji tetor është muaji që organizohen fushata për këtë qëllim në të gjithë botën.