Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Misioni i OKB-së, ka dhuruar 50 pako ushqimore dhe 40 pako higjienike

2020/05/19 - 10:25

Misioni i Organizatës së Kombeve të Bashkuara që vepron në Kosovë, përmes përfaqësuesve të tij ka dhuruar donacion 50 pako ushqimore dhe 40 pako higjienike , të cilat do të shpërndahen për familjet që kanë nevojë.

Kryetari Muharremaj, ka falënderuar për kontributin dhe për donacionin e bërë:

“I falënderoj për angazhimin dhe kontributin në këtë kohë të pandemisë.”