Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Muharremaj, ka mirëpritur ambasadorët e shtatë vendeve…

2021/11/11 - 11:26

Në kuadër të shënimit të “Ditës së Fermerit”, Komunën e Suharekës sot e kanë vizituar ambasadorët e shtatë vendeve si nga: Suedia,Norvegjia,Belgjika, Finlanda, Sllovenia, Zvicrra dhe Shqipëria. Në takimin mikëpritës që e bënë me kryetarin e Komunës Bali Muharremaj, përfaqsuesit e këtyre shteteve u interesuan për funksionimin e Komunës së Suharekës, për sukseset e arritura dhe për planet në të ardhmën. Kryetari Muharremaj, fillimisht i ka falenderuar për vizitën, kurse më pastaj ka fol për planifikimin katërvjeçar gjatë mandatit të ri. Këtë vizitë kryetari e ka vlerësuar si vizitë që nënkupton bashkëpunimin në të ardhën në disa dejtime… Gjatë ditës ky delegacion do të vizitojë fermerë të ndryshëm nëdisa fshatra të Komunës sonë.