Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Nderohen dëshmorët në ditën e tyre…

2022/05/05 - 10:17

 

Në Parkun e dëshmorëve në Suharekë, sot në Ditën e Dëshmorëve janë bërë homazhe dhe janë vendosur kurora me lule. Janë përkujtuar ata që dhanë gjithçka për lirinë tonë.