Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Në Buzhalë po rregullohet Rruga “Emrush Buzhala”

2020/11/19 - 5:01

Vargut të projekteve të realizuara po i shtohet edhe një rrugë e re e cila po rregullohet në Buzhalë të Suharekës. Kryetari Muharremaj, gjatë punës në teren ka inspektuar punimet në këtë rrugë dhe është shprehur se :” Vizitat në teren i kam të përhershme, sepse natyrisht na nevojitet dinamikë më e shtuar për realizimin e projekteve…”