Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Në fshatin Mohlan po rregullohet infrastruktura

2020/10/07 - 1:51

Disa nga projektet që janë në realizim e sipër, sidomos ato nëpër fshatra të largëta nga qendra komunale, sot i ka vizituar kryetari i Komunës së Suharekës, z.Bali Muharremaj. Në fshatin malor Mohlan, kryetari Muharremaj, ka inspektuar punimet në rregullimin e infratsruktuës së këtushme:

“Punët dhe angazhimi vazhdon në teren.

Në Mohlan po bëjmë përpjekje që ta rregullojmë infrastrukturën kudo ku është e nevojshme, ka thënë kryetari Muharremaj