Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Në Samadraxhë, ekipet e pastrimit po largojnë borën nga rruga

2019/01/10 - 3:39

Kudo që po shfaqet nevoja për pastrimin e borës, po shkojnë ekipet e pastrimit dhe makineria për largimin e borës. Ngjashëm po ndodh sot edhe në Samadraxhë, ku po pastrohet rruga dhe sheshi i fshatit, për tu mundësuar banorëve lëvizje të lirë. Me aktivitete të pastrimit të borës do të vazhdohet edhe nëpër mjedise tjera, ka premtuar i pari i Komunës, Bali Muharremaj