Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Në Suharekë, ka filluar Fushata: “16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave”

2021/11/25 - 4:22

Komuna e Suharekës, përkatsisht Zyra për Barazi Gjinore, sot me aktivitete të ndryshme ka nis fushatën: “16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave”. Nënkryetarja e Komunës znj. Mihrije Suka, deputetja e Kuvendit të Kosovës znj Albana Bytyçi dhe  zyrtarja  për Barazi Gjinore znj.Habibe Bytyqi, së bashku me gratë përfasuese të institucioneve të ndryshme  ishin pjesmarrëse të këtij aktiviteti, ku iu bashkua edhe kryetari i Komunës z. Bali Muharremaj. Kjo fushatë moto e së ciës është “Komuniko me fjalë, jo me dhunë” do të zgjasë 16 ditë duke filluar nga sot deri më 10 dhjetor 2021.

Historiku i këtij aktivitetidaton që nga viti 1991 dhe është krijuar nga Instituti i Parë i Lidershipit  Global të Grave.