Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Nënkryetarja Suka ka pritur në takim Komandantin e JRD-së, kolonelin turk Bahadur Özgür Cengiz

2019/01/17 - 1:35

Nënkryetarja e Komunës së Suharekës Mihrije Suka, ka pritur në takim sot, Komandantin e JRD-së, kolonelin turk Bahadur Özgür Cengiz, i cili shoqërohej edhe nga Komandanti i LMT-së në Suharekë. Gjatë këtij takimi që kishte karakter njohës dhe përshëndetës nënkryetarja e ka njoftuar kolonelin turk me gjendjen e Komunës së Suharekës, me të arriturat e deritashme dhe e ka falënderuar për bashkëpunimin e mirë te deritashëm të KFOR-it dhe Komunës. Ky bashkëpunim i mirë u  tha në takim se do të vazhdojë edhe në të ardhmën.