Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Nga mëngjesi fillon pastrimi i mbeturinave

2021/03/30 - 9:28

Komuna e Suharekës, dallohet nga Komunat tjera për ruajtjen e ambientit dhe për pastrimin e hapësirave nga mbeturinat. Kjo arrihet fal angazhimit të kryetarit të Komunës z. Bali Muharremaj që çdo herë i kushton vëmendje ambientit të pastër dhe bënë apel tek qytetarët që të ruajnë ambientin. Por edhe puna e palodhur e Kompanisë së pastrimit është për çdo lavdatë. Kryetari Muharremaj edhe kësaj radhe lut qytetarët që së bashku të gjithë të ruajnë ambientin:

“Kudo në secilën rrugë të Komunës së Suharekës, ne po bëjmë përpjekje që ta ruajmë ambientin e pastër nga mbeturinat.

Ju lutem, bëni angazhim maksimal të mos hudhni mbeturina në hapësira publike.”