Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

NJ O F T I M

2022/05/04 - 11:43

Nga sot është në Konsultim publik Draft – Strategjia Komunale për Informim dhe Komunikim 2022-2025, ndërsa me datën 23.05.2022 do të mbahet takimi me qytetarë dhe grupe të interesit në Sallen Asamblesë, me fillim në ora 10:00