Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Një Organiztë italiane ka dhuruar atlete sportive për nxënësit e Shkollave të mesme

2021/04/01 - 1:16

Kryetari i Komunës së Suharekës z. Bali Muharremaj dhe drejtori i DKA –së z.Remzi Bajselmani, kanë shpërndarë atlete sportive për nxënësit e tri shkollave të mesme të Komunës. Atletet janë donacion i një organizate italiane. Kryetari Muharremaj ka falënderuar donatorin:

“Janë shpërndarë 2082 palë atlete sportive, për secilin nxënës/se të tri shkollave të mesme në Komunën e Suharekës.

Ky është donacion nga një organizatë italiane të cilën e falenderojmë për këtë gjest humanitar.

Angazhimi ynë nuk do të ndalet që ta realizojmë më të mirë për qytetarët tanë.”