Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

NJOFTIM NGA DREJTORIA PËR EKONOMI, BUXHET DHE FINANCA

2020/12/24 - 11:50

Të nderuar qytetarë

Me dëshirën më të mirë për të qenë në shërbimin tuaj që ju t’i kryeni obligimet që keni për vitin 2020, ne si Drejtori kemi angazhuar dy punëtorë që të punojnë edhe nesër ( e premte ) dhe pasnesër ( e shtunë) ku ju mund të kryeni obligimet që keni për tatimin në pronë dhe taksat tjera komunale