Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Për Festën e Bajramit mbi 400 familje janë furnizuar me pako ushqimore dhe higjenike

2020/05/23 - 5:40

Komuna e Suharekës në prag të Festës së Bajramit, sot ka shpërndarë pako ushqimore dhe higjienike për mbi 400 familje në nevojë. Kryetari Muharremaj, me këtë rast ka thënë se:
“Natyrisht kjo është fal donacioneve që i kanë dhuruar humanitarët pa dallim, të cilëve u jemi mirënjohës e falenderues gjithmonë.”