Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Për një qytet sa më të pastër…

2020/05/19 - 4:12

Suhareka, çdo ditë po merr pamje të re, të bukur dhe të lulëzuar. Hapësirat e gjerlbëruara  dhe të mbjella me lule po mbahen pastër. Kryetari Muharremaj, është i kënaqur me pastërtinë në qytetin tonë:

“Në secilin cep të qytetit po pastrohet, që e gjelbërta dhe lulet të theksohen në pamje të bukura
Natyrisht bashkë duhet ta mbajmë edhe pastër.”