Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Po diskutohet rreth vendosjës së barrierave në rrugë, në hyrje të qytetit nga

2019/01/16 - 4:40

Magjistralja Prishtinë – Prizren kalon permes të qytetit të Suharekës dhe shpesh herë hyrje-daljet kanë rrezikuar edhe banorët edhe ngasësit e atumojeteve. E për të eliminuar këtë rrezikë po diskutohet rreth vendosjës së barrierave në rrugë, në hyrje të qytetit nga drejtimi I Prizrenit. Kryetari  Muharremaj dhe përfaqësues nga Ministria e Infrastrukturës dhe nga Policia e Kosovës, kanë dalur në vendin e ngjarjës dhe kanë shikuar mundësinë e vendosjës së këtyre barrierave.