Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Po pastrohet shtrati i lumit “Toplluha”

2020/06/23 - 11:19

Shtrati i lumit “Toplluha”, në Suharekë është duke u pastruar.

Kjo po bëhet për t’i larguar mbeturinat nga shtrati i këtij lumi. Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, për këtë u shpreh:

“Bashkë mund ta mbajmë pastër, vetëm nëse nuk hudhim mbeturina dhe kujdesemi secili prej nesh”.