Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Remzi Bajselmani, u emrua drejtor i Arsimit në Suharekë

2020/05/12 - 2:27

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka emruar sot drejtor të Arsimit në Komunën e Suharekës, Remzi Bajselmanin, pasi drejtori i deritashëm Remzi Bytyçi, ka dal në pension. Pranim-dorëzimi i detyrës u bë në zyrën e kryetarit të Komunës, me çrast kryetari Muharremaj, ka thënë se :”Remzi Bytyqi ka dhënë kontribut të jashtëzakonshëm në këtë drejtori dhe për këtë u jemi mirënjohës dhe falenderues, ndërsa drejtorit të ri i uroj suksese në punë.”