Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Rreshjet kanë pushuar, por jo edhe procesi i pastrimit të rrugëve nga bora

2019/01/11 - 4:33

Pastrimi i rrugëve nga bora po vazhdon edhe sot. Kryetari Muharremaj, ka vizituar Baqecin dhe nga atje ka premtuar se në çdo rrugë ne do të mundohemi të jemi prezent që të gjendemi sa më afër qytetarëve.