Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Rruga “Xhavit Sylaj” dhe pjesë tjera të qytetit me furnizim të plotë me ujë të pijshëm

2021/10/12 - 11:15

Rruga “Xhavit Sylaj” dhe pjesë tjera të qytetit me furnizim të plotë me ujë të pijshëm