Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Shoqata “Greikoci”, ndanë mirënjohje për kryetarin Muharremaj

2021/10/08 - 12:00

Në shenjë falenderimi për përkrahjen dhe mbështetjën e projekteve të saj, Shoqata “Greikoci”, ndanë mirënjohje për kryetarin e Komunës z.Bali Muharremaj. Kryetari ka falenderuar për mirënjohjen:

“Faleminderit përzemërsisht Shoqatës “Greikoci” për mirënjohjen dhe falenderimin.

Detyra dhe obligimi im si kryetar komune, ka qenë dhe mbetet angazhimi për qytetarët, kudo ku ata e kanë të nevojshme investimin në projekte.

Bashkpunimi do të vazhdoj edhe në të ardhmen. “