Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Sot U LEGALIZUAN tetë (8) objekte përmes ligjit për trajtimin e objekteve pa leje

2020/07/22 - 1:43

Ndonëse po punohet në rrethana sfiduese të shëndetit publik, procesi i legalizimit të objekteve në Komunën e Suharekës është duke vazhduar.

Sot 8 qytetarë (të cilët kanë shfrytëzuar mundësinë përmes procedurave të thjeshta dhe praktike), u bënë pronarë ligjitim të objektit-ndërtimit të tyre. Shfrytëzojeni edhe ju këtë mundësi.

Afati i fundit për aplikim është 4 Shtator 2020.