Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Suhareka ka  nderuar martirët e rënë për lirinë e vendit

2021/03/26 - 11:11

 

Në përvjetorin e  njëzet e dytë të të rënëve të viktimave civile të luftës,  Komuna e Suharekës, sot ka përkujtuar mbi   500 martirë të vrarë nga forcat policore dhe paramilitare sërbe , në mesin e të cilëve edhe anëtartë e familjeve Berisha të vrarë e të masakruar me 26.03.1999. Në nderim të martirëve ishte edhe ish kryeministri I vendit z.Ramush Haradinaj, ish ministri Blerim Kuçi, kryetari i Komunës z. Bali Muharremaj dhe familjarë të të vrarëve.