Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

U mbajt mbledhja e radhës e këshillit të drejtorëve

2021/04/06 - 10:09

Sot është mbajtur mbledhja  e këshillit të drejtorëve komunal, në të cilën është  diskutuar për ecurinë e punëve që janë në zhvillim dhe atyre që janë në përfundim e sipër. Para kryetarit  të  Komunës z.Bali Muharremaj kanë raportuar drejtorët komunal secili për aktivitetet që janë duke u zhvilluar nëpër dikasterët e tyre. Në takim u fol edhe për masat e fundit të marra nga Qeveria e Kosovës.