Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

U mbajt takimi i radhës i Këshillit të drejtorëve komunal

2021/03/29 - 10:17

Kryetari i Komunës  së Suharekës  z.Bali Muharremaj, ka mbajtur sot takimin e radhës me drejtorët e drejtorive  komunale. Kryetari u interesua rreth ecurisë së zhvillimit të punimeve në përfundim të Projekteve kapitale, pastaj për gjendjën në shëndetësi, në arsim dhe në dikasteret tjera.Pas diskutimeve dhe njoftimeve më pas kryetari  ka  dhënë detyra dhe përgjegjësi për  ditët  në vijim.