Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

U vizitua edhe fshati Papaz

2020/10/07 - 1:50

Kryetari i Komunës ka qëndruar edhe në fshatin papaz, ku ka premtuar investime dhe përmirësim të kushteve jetësore në këtë mjedis:

“Vizitën time e vazhdova edhe në Papaz.

Është e nevojshme që kudo ku jetojnë qytetarët tanë, ti kanë kushtet e përshtatshme.

Në secilin fshat të Komunës së Suharekës do të ketë investime.”