Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Vazhdimisht pastrohen hapësirat publike….

2020/11/10 - 3:24

Në të gjitha hapësirat publike po vazhdon, pastrimi i mbeturinave, kjo po bëhet sidomos përreth rrugëve kryesore dhe përgjatë magjistrales Suharekë – Prizren, brenda territorit të Komunës së Suharekës. Edhe sot, ashtu si çdo herë kryetari i Komunës z.Bali Muharremaj, ka kërkuar dhe lutë qytetarët që të mos hudhin mbeturina në hapësira publike….