Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Vazhdon, përkujdesja e ambientit, kudo…

2021/09/27 - 9:48

Komuna e Suharekës, vazhdimisht është përkujdesur për një ambient sa ma të mirë dhe më të pastër. Përveç hapsirave në qytet, vëmendje po I kushtohet edhe hapsirave nëpër fshatra të kësaj Komune. Që në orët e hershme  të ditës fillon pastrami i hapsirave publike kudo. Kryetari Muharremaj, premton se për ambientin do të kujdesemi çdo ditë:

“Vëmendja për ambientin e pastër vazhdon.

Aktualisht po pastrohen hapsirat publike në fshatin Mushtisht.

Për ambientin duhet të kujdesemi çdo ditë.”