Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Njoftim per perzgjedhjen ne listen e ngushte- Konkursi SHFMU ”Sadri Duhla” dhe SHFMU” Rilindja”

2024/02/12 - 3:32

Forma e aplikacionit: Njoftim per perzgjedhjen ne listen e ngushte- Konkursi SHFMU ”Sadri Duhla” dhe SHFMU” Rilindja”