Republika e Kosoves

Viti

Ftesa dhe materiali per mbledhjen e dhjete te rregull te Kuvendit komunal

2022/11/21 - 11:34

Forma e aplikacionit: Ftesa dhe materiali per mbledhjen e dhjete te rregull te Kuvendit komunal