Republika e Kosoves

Viti

Ftesa dhe materiali per mbledhjen e -VIII- te rregullt te Kuvendit Komunal, pjesa e dyte

2022/09/22 - 1:48

Forma e aplikacionit: Ftesa dhe materiali per mbledhjen e -VIII- te rregullt te Kuvendit Komunal, pjesa e dyte