Republika e Kosoves

Viti

Ftesa dhe materiali per mbledhjen e -VIII- te rregullt te Kuvendit Komunal, pjesa e pare

2022/09/23 - 8:53

Forma e aplikacionit: Ftesa dhe materiali per mbledhjen e -VIII- te rregullt te Kuvendit Komunal, pjesa e pare