Republika e Kosoves

Viti

Asfaltohet rruga “Ulpiana“  në Devajë

2020/12/15 - 3:26

Në kuadër të projekteve infrastrukturore për asfaltimin e rrugëve nëpër fshatra, sot ëshët asfaltuar edhe rruga “Ulpiana” në fshatin Devajë. Kryetari i komunës Sokol Haliti i shoqëruar edhe nga kryesuesi i Kuvendit Komunal Naim Pira, kanë përcjellur punimet ne asfaltimin e kësaj rruge, dhe kanë uruar banorët e këtyre lagjeve për projektin në fjalë.