Republika e Kosoves

Viti

Vendosen kurora lulesh tek varrezat e dëshmorëve në Viti për nderë të “Ditës së Veteranit”

2021/12/30 - 11:57

Me rastin e Ditës së veteranit, Institucionet komunale të Vitisë, Organizatave të dala nga lufta, policia e Kosovës, përfaqësues të familjeve të dëshmorëve etj, kanë bërë homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Viti  dhe kanë vënë kurora lulesh. Në këtë ditë, nderohet kontributi dhe sakrifica e gjithë bashkëluftëtarëve, veteranëve, invalidëve  dhe dëshmorëve që ranë  për lirinë e Kosovës.