Republika Kosovo

Vitina

ANËTARËT E KOMITETEVE OBLIGATIVE TË KUVENDIT KOMUNAL TË VITISË

  1. a) Anëtarët e Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF)
Bekim Azizi PDK
Ilir Zuka LDK
Ramadan Deliu LDK
Zejnepe Osmani LDK
Jakup Demiri LVV
Liridona Bislimi LVV
Zyrafete Rama PDK

KOMITETI PËR KOMUNITETE

Radovan Ðjurić Serb
Reshat Azizi AAK Shqiptar
Vilsona Maliqi Salihu PDK Shqiptar
Kata Pala Kroate
Ibrahim Berisha Hashkali Hashkali

 

ANËTARËT E KOMITETEVE TË TJERA

Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport

Ali Bajrami LDK
Sokol Hyseni LDK
Majlinda Shabani LVV
Musli Neziri PDK
Lirie Ibrahimi Eksperte

Komitetit për Planifikim, Rregullim të hapësirave dhe mbrojtje të mjedisit

Ekrem Ymeri LDK
Durim Sylejmani LVV
Remzi Salihu LVV
Anise Zejnullahu PDK
Arlinda Sahiti jasht kuvendit

 

Komitetit për shërbime Publike

Basri Sylejmani LDK
Taibe Ibrahimi LDK
Sejdi Emini LVV
Besiana Selmani jasht kuvendit
Mubekir Shaqiri jasht kuvendit

 

Komitetit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Valentina Mehmeti LDK
Sokol Shaqiri LDK
Nexhat Halili LVV
Taulant Haxhiu PDK
Marigona Abazi PDK

Komiteti për barazi gjinore

Arbnora Hajredini LDK
Lindita Demelezi LVV
Veton Ramadani PDK
Bajram Sokoli Ekspert
Melihate Osmani Ekperte