The Republic of Kosovo

Vushtrri

Shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës Xhafer Tahiri për këtë javë

2021/01/08 - 3:39

Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për këtë javë.

Në kuadër të Zyrës së kryetarit të Komunës, prej datës 4 deri më 8 janar 2021, janë këto shpenzime nga kategoria mallra dhe shpenzime:

Shpenzime nga Zyra e Kryetarit për këtë javë janë 118.20 Euro.

Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi.