Republika e Kosoves

Vushtrri

Kryetari Idrizi pret në takim ambasadorin e Turqisë në Kosovë

2021/12/23 - 8:50

Sot kryetari Idrizi ka pritur në takim ambasadorin e Turqisë në Kosovë z. Çagri Sakar, ku ky i fundit shprehu gatishmërinë e tij për të bashkëpunuar në fushën e arsimit, shëndetësisë, bujqësisë dhe fushën e turizmit.
Në takim mori pjesë edhe kordinatori i TIKA-së z.Cihan Dinçer, ku shprehi interes për pjesëmarrje në bashkëpunim në këto fusha.