Republika e Kosoves

Vushtrri

Kryetari Idrizi takohet me kryesinë e Kf.Vushtrria, premton përkrahje

2021/12/17 - 4:29

Kryetari i Komunes së Vushtrrisë sot ka pritur në takim kryesinë e klubit futbollistik Vushtrria.

Në vitin që po hyjmë Kf. Vushtrria feston 100 vjetorin e themelimit dhe kryetari i Komunës potencoi se duke u mbështetur ne ligjin 05/L-090 për sponzorizime në fushën e kulturës rinisë dhe sportit do t’i kushtoj vëmendje të veçantë futbollit dhe të gjitha sporteve në qytetin tonë.