Republika e Kosoves

Vushtrri

Njoftim për Diskutim Publik: Draft Plani Lokal i Trashëgëmisë Kulturore 2021-2023

2021/04/16 - 11:09

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Komunës së Vushtrrisë ka vënë në diskutim publik Draft Planin Lokal të Trashëgëmisë Kulturore 2021-2023.

Andaj kërkojmë nga qytetarët që t’i paraqesin propozimet, sugjerimet, dhe vërejtjet e tyre, lidhur me këto dy dokumente mund t’i jepni për një muaj nga data 16 prill 2021.

Për shkak të gjendjes tashmë të njohur të pandemisë Covid-19, propozimet, sugjerimet dhe vërejtjet e juaja mund t’i dërgoni në adresën elektronike: burim.v.rexhepi@rks-gov.net

Dokumentin në fjalë mund ta shkarkoni në linkun:

https://kk.rks-gov.net/vushtrri/wp-content/uploads/sites/33/2021/04/Draft-Plani-Lokal-i-Trashegemise-Kulturore-2021-2023.pdf