Republika e Kosoves

Vushtrri

Shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës Xhafer Tahiri për javën që shkoi

2019/01/28 - 8:56

Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për javën që shkoi.

Në kuadër të Zyrës së kryetarit të Komunës, prej datës 21 deri më 25 janar 2019, janë këto shpenzime nga kategoria mallra dhe shpenzime:

 shpenzimet e Zyrës së kryetarit 69.55 Euro

Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi