Republika e Kosoves

Vushtrri

Shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës Xhafer Tahiri për këtë javë

2019/01/11 - 4:25

Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për këtë javë.

Në kuadër të Zyrës së kryetarit të Komunës, prej datës 8 deri më 11 janar 2019, janë këto shpenzime nga kategoria mallra dhe shpenzime:

 shpenzimet e Zyrës së kryetarit 144.00 Euro

Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi