Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Vushtrri

Shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës Xhafer Tahiri për këtë javë

2021/10/15 - 3:16

Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për këtë javë.

Në kuadër të Zyrës së kryetarit të Komunës, prej datës 11 deri më 15 tetor 2021, janë këto shpenzime nga kategoria mallra dhe shpenzime:

Shpenzime nga Zyra e Kryetarit për këtë javë janë 120.40 Euro.

Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi.