Republika e Kosoves

Vushtrri

Shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës Xhafer Tahiri për këtë javë

2018/12/21 - 9:46

Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për këtë javë.

Në kuadër të Zyrës së kryetarit të Komunës, prej datës 17 deri më 21 dhjetor, janë këto shpenzime nga kategoria mallra dhe shpenzime:

 shpenzimet e Zyrës së kryetarit 193.43 Euro

Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi.