Republika e Kosoves

Vushtrri

Takim publik me qytetarë

2021/12/16 - 2:13

Takimi publik do të mbahet me datën 30.12.2021 (e enjte), me fillim në ora 10;00,  në Sallën e Kuvendit të Komunës në Vushtrri.

Në këtë takim qytetarët mund të shtrojnë pyetje dhe japin propozime për përfaqësuesit e  zgjedhur të komunës.

I ftojmë qytetarët e Komunës e Vushtrrisë që të marrin pjesë në këtë takim publik dhe shfrytëzojnë mundësitë për të diskutuar çështje me rëndësi dhe interes për komunën.

Ju mirëpresim.