Republika Kosovo

Vučitrn

Ministar sporta Kujtim Gashi i presednik Xhafer Tahiri pregledaju izgradnju Sportskog centra u Samadredju

2018/07/05 - 7:10

Ministar Kulture, Omladine i Sporta Kujtim Gashi, zajedno sa Presednikom Vučitrna Xhafer Tahiri,  posetio selo Samadredje u Vučitrnu, gdje se nastavlja rad na izgradnji sportske terene.

Nakon pregleda radova, ministar Gashi je obećao da će ovaj projekat započet u proteklim godinama biti završen ove godine. “Pokušaćemo da nađemo sredstva i završimo izgradnju ove godine kako bi ovaj objekat bio u funkciji sportista Samadredja koji imaju tradiciju sporta”, rekao je ministar.

Rekao je da je veoma nesrećno što se u proteklih nekoliko godina započelo puno projekata koji još nisu završeni. “Pokušavamo zaključiti ove projekte, a zatim nastaviti sa novim projektima, rekao je Gashi.

Isto tako, presednik Vučitrna Xhafer Tahiri je optimista da će se ovaj objekat uskoro završiti i da će biti u funkciji sportista. “Ova kapitalna investicija je veoma važna za sportiste u ovom selu koji imaju tradiciju sporta u Vučitrn. Nadamo se da će izgradnja ovog glavnog objekta za naš sport završiti u vremenskim ograničenjima. Verujemo da će se mnogo toga završiti, ministarstvo će vrlo brzo reagovati s sredstvima za završetak ovog objekta i biti u funkciji sportista “, rekao je presednik Tahiri.