Republika e Kosoves

Vushtrri


Aplikoni për regjistrimin e biznesit tuaj online

 


 

e-Rexhistri i pengut

 


Kërko dokumentin personal

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës (letërnjoftim, pasaportë apo patentë shofer) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati atëherë klikoni >> Këtu.

Aplikimi Online për Organizata Jo-Qeveritare

Këtu mund të aplikoni on-line për regjistrimin dhe menaxhimin e organizatës tuaj