Welcome to Gjakova

Sign in Register


Faqja e Gjakoves do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 
 

Apliko Online

Informata kontaktuese

 

Qasja në dok. zyrtare

FREE Wi-Fi

Lajmëro Korrupsionin

 

Draft Dokumentet

Kliko dhe kyqu në e-mail zyrtar

Sign in