Republika e Kosovës

Prizren

“Belediye Vergi ve Taksası ile ilgili Yeni Taslak Yönetmeliğe” ilişkin Kamu Tartışması

2021/02/25 - 4:04

Saygıdeğer Prizren Belediye sakinleri,

 

(BELEDIYE-HARCLARI-YONETMELIGI.pdf) bulabileceğiniz “Belediye Vergisi ile ilgili yeni Yönetmeliğe” ilişkin düşünce, yorum ve önerilerinizi sunmanız için davetlisiniz. Söz konusu Yönetmelik aracılığında Prizren Belediyesi vatandaşlar ve işletmeler için idari prosedürleri basitleştirmeyi amaçlamaktadır.
Hedef:

 

Belediye Vergisi ile ilgili Yönetmelik 25 Şubat – 15 Mart 2021 tarihine kadar halkla istişare için açık kalacaktır. Düşünce ve önerilerinizi üç şekilde gönderebilirsiniz:

  1. Yorumlarınızı administrata.kpz@rks-gov.net e- posta adresine ileterek.
  2. (https://platformadigjitale.com/Prizreni/) teki Kamu İstişare ile ilgili Dijital Platforma kayıt yaparak ve platform üzerinde doğrudan yönetmelikle ilgili yorum yaparak.
  3. Belediye Yönetimin bilgilendirme gişesine fiziksel olarak yazılı bir şekilfe yorularınızı teslim ederek.

 

COVID-19’dan korunma önlemlerine saygı duyarak bu dönem zarfında çeşitli sivil toplum ve işletme temsilcileri ile odak grupları da düzenleyeceğiz.

 

Düşünce ve önerileriniz bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle hertürlü düşünce ve önerilerinizi beklemekteyiz.İşbu yönetmeliğin tasarlanmasında göstermiş olduğunuz katkı ve angajmanınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.