Republika e Kosoves

Ranillug

Pako të shpërndara për nxënësit e shkollave fillore në shkollën fillore “Veljko Dugosheviq”.

2023/01/12 - 11:44

Kryetarja e komunës, Katarina Ristiq Iliq, së bashku me bashkëpunëtorët e saj sot ka shpërndarë pako për fëmijët e klasave të ulëta të shkollës fillore “Veljko Dugosheviq” në Ranillug.

Komuna sivjet, si dhe vitet e kaluara, ka siguruar pako për Vitin e Ri për të gjithë parashkollorët dhe filloristët, saktë 180 prej tyre.

Gjatë ditëve të kaluara në SHF “Trajko Perq” u shpërndanë pako, ndërsa sot në orët e paradites pako morën edhe nxënësit më të vegjël të SHF “Veljko Dugosheviq”.