Republika Kosovo

Uroševac

OBAVEŠTENJE Direkcija za javne službe i hitne slučajeve

2023/03/10 - 9:32

Direkcija za javne službe i hitne slučajeve obaveštava građane Uroševca da će od 13.03.2023. do 20.03.2023. godine doći do privremenog zatvaranja dela (deo) urbanog puta „Agim Matoshi“ na raskrsnici kružnog toka sa putem „Gursel“. i Bajram Sylejmani“, konkretno deo puta koji prolazi preko železničke pruge grada Uroševca, zbog radova koji će se odvijati na rehabilitaciji južnog dela železničke pruge 10 (Kosovo Polje – Elez Han).

Alternativni putevi za promet vozila u saobraćaju od 13.03.2023 do 20.03.2023 mogu se koristiti putevi „Besim Rexhepi“, „Podvožnjak do Plus Marketa“ i put „Gursel i Bajram Sylejmani“, takođe vozila koja saobraćaju iz sela Gatnje i Grebno takođe mogu koristiti alternativni put “Tahir Guri” – oko zelene pijace, ulice “Imri Halili” i Liman Rekaj” nastavljajući prema podvožnjaku do Plus Marketa.

Apelujemo na građane da koriste alternativne pravce i da imaju razumevanja do završetka radova od strane Željeznice, dok od Policije Uroševca molimo da pojača intezitet policije kako bi se obezbijedilo nesmetano odvijanje i bezbednost saobraćaja.

Hvala unapred na saradnji!